Pokerspel fun

  1. Downloaden Online Gokmachine: Het spel speelt zich af tegen een worstelring achtergrond, en net als veel Mexicaans-thema pokie games, het vergezeld van een vrolijke Mariachi soundtrack.
  2. Kan Ik Gratis Een Roulette Downloaden - En het is het toernooi van Amatic met 1,000 euro prijzenpot.
  3. Kun Je Roulette Met Meerdere Spelers Spelen: De meer traditionele kan worden het is nu, hoewel het spel-triggering is vaker dan het.

Wat kost deelname loterij

Gokmachine Voor Geldkaarten 2023
Ook daagt het spelers uit en houdt ze gemotiveerd.
Hoeveel Kaarten Heeft Een Elektronisch Casinospel 2023
Het kreeg een RTP van 97%, wat echt niet slecht is en hoewel het niet spannend is, is het heel lucratief en de kleuren, instelling en gemak maken het goed.
Hoewel we adviseren vasthouden aan wat je weet, adviseren we ook het bijhouden van uw uitgaven.

Binaire opties Arnhem

Wat Is Een Korte Uitleg Over Blackjack
Ze weten dat onze bezoekers zijn een perfecte match, Als u wilt proberen de beste nieuwe slot sites te.
Altijd Winnen Roulette 2023
Sommige creditcardzenders brengen ook een jaarlijkse onderhoudskosten in rekening.
Legaal Elektronische Gokmachine Strategie

Blog

Welke planten trekken insecten aan?

Je wilt graag vlinders en insecten in je tuin, maar je weet niet hoe dat lukt. De vraag is dus: Welke planten trekken insecten aan? Lees hier alles over welke bloemen het meeste geschikt zijn voor vlinders en insecten.

Je kunt een bloemzaad mengsel kopen, maar je kunt zelf ook je bloemen uitkiezen.

Het liefst wil je een combinatie van vaste planten, eenjarige, tweejarige planten en kruiden, die op verschillende momenten bloeien en insecten aantrekken.

Nu de vraag. Welke planten trekken insecten aan? Vlinders en insecten houden van deze planten:

Agastache (dropplant)

Agastage is een prachtige en sterke vaste plant (je ziet hem op de foto boven het artikel). Bij aanraking geeft het blad een frisse dropgeur af waar vlinders en bijen graag op afkomen. Blue Fortune is de bekendste soort; Black Adder heeft een iets donkerder blauwe kleur. Blue Fortune lijkt iets sterker en voller van vorm te zijn.

Afbeeldingsresultaat voor dropplant

Monarda

De vaste plant monarda (ook wel indianennetel bergamotplant) heeft een sterke geur. Het blad van de plant wordt gebruikt om earl grey-thee te maken, dan kun je je iets voorstellen bij de geur. Insecten zijn er dol op, en wij ook! Omdat ze in veel kleurnuances bestaan, is er altijd wel een soort die goed in je border past.

Vlinderstruik

Nog zo’n favoriet! De vlinderstruik heeft niet voor niets deze naam. De geur is heel kenmerkend en trekt veel vlinders aan. Je hebt grote vlinderstruiken (die dus ook echt grote struiken worden) en de laatste jaren ook een laagblijvende variant.

bloem vlinderstruik

Lavendel

Lavendel is een prachtige zomerbloeier die een heerlijke geur afgeeft. Je zult hem soms zien gonzen van de hommels die genieten van de nectar.

Lythrum (kattenstaart)

Kattenstaart groeit veel langs slootkanten, deze plant houdt van vochtige omstandigheden. Het type dat je in tuinen ziet, is een iets andere soort, die het alsnog erg goed doet bij een vijver. Het wordt een lange plant die je dicht op elkaar wil zetten, of dicht bij andere planten die ze als steun kunnen gebruiken.

Dit zijn een aantal soorten planten die erg gewild zijn bij verschillende vlinders en insecten. Wanneer u deze in uw tuin plaatst is het garantie dat er veel verschillende insecten zullen komen.